Input your search keywords and press Enter.

Hvordan få din hjemmeside mobilvennlig (responsive design)

2 Comments

  • Tusen takk for deling av nyttig informasjon 🙂 Mobilvennlige nettsider er i dagens digitale verden et «must have» spør du meg. Skal man unngå å gå glipp av en mulig sidevisning eller en kunde, kan mobiltilpasset nettside være den reddende engel. Mobilen er blitt våre nye PC og brukes i dag i mange ulike situasjoner. Vi leser mail, sjekker sosiale medier og nyheter, hvis man da som du sier vil lese videre på en artikkel som f.eks er delt på Facebook og den ikke er mobilvennlig blir den sannsynligvis ulest. Veldig nyttig innlegg, som jeg tror mange vil sette pris på 🙂

  • Silje S sier:

    Johanne, utrolig fint at du skriver et innlegg om nettopp dette temaet. Jeg tror det er mange inkludert meg selv som irriterer seg over at f.esk den artikler man hadde gledet seg til å lese på toget fra mobilen ikke kommer frem på den måten man skulle ønske. I dag bruker nesten alle smarttelefoner å vi har dem med overalt, ofte mer en vi tar med oss PCen. Nettopp derfor er det så viktig at nettsiden er mobilvennlig ellers blir ikke artikkelen lest. Jeg satte stor pris på dette innlegge og det er jeg skrå sikker på at andre vil også :- )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *