Input your search keywords and press Enter.

Et problem jeg ønsker å løse

2 Comments

  • Arve sier:

    Kjør på, Johanne !! Det hadde vært supert med noe som ga forslag ut fra enten søkekriterier eller lokasjon, og som dekker turer som er litt utenfor mainstream man finner på eksisterende nettsteder !

  • Anna sier:

    Jeg synes ideen din er knall! Tenk hvor mange som kan komme seg ut i frisk luft når det kun skal et tastetrykk til for å finne en passende tur. For å realisere en slik idé må man samle inn utrolig mye informasjon fra brukere, men jeg tror dette er noe mange vil bidra med.
    Hvordan har du tenkt å løse dekningsproblemer? Hvordan vil appen fungere uten dekning når du er på tur, skal appen kobles opp mot offline kart man laster ned?
    Håper du finner noen som vil hjelpe deg med videre utvikling, Johanne! Heier på deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *